Vad har hänt SF nu helt plötsligt?
Varje onsdag lägger de ut kommande veckas program. Sedan är det bara att börja planera min vecka.
Men denna vecka vet jag inte vad som hänt dem. De har ändrat visningstiderna flera gånger. Ska gå på Three Billboards Outside Ebbing, Missouri under måndagen.
Först skulle den gå 14.45, sedan 14.30. Inga större problem. Men mycket ovanligt att de lägger om schemat efter att de först satt det. Av någon anledning gick jag idag åter in för att titta på tiderna och för att se hur många platser det fanns kvar. Tur det!
För nu var tiden helt plötsligt ändrad till 16.15! En himlans skillnad från 14.30! Nu sket sig hela min planering och jag fick helt plötsligt massor av tid över mellan besöket hos mamma och tills filmen börjar. Kommer heller inte hem i så bra tid som jag trott från början. Lagom till jag ska gå ut med Eddie och äta.
Nu kommer jag inte komma hem förrän halv åtta, åtta beroende på om jag är ensam eller inte i Färdtjänstaxin. Får också  hoppas att vädret inte är allt för blåsigt imorgon, så jag kan gå från Huskvarna till Filmstaden. Då går i alla fall en liten stund. Att bara gå på stan är något jag direkt ogillar. Att bara strosa från butik till butik utan att ha något direkt som jag ska köpa, gör mig helt tossig. 
Visst kan jag åka senare in till mamma, men hon är ofta väldigt trött på eftermiddagarna och svårare att umgås med. Åker dit till lunchtid, så jag kan äta tillsammans med henne och sedan stanna en stund till. Men nu vet jag inte.  
Får fundera under kvällen hur jag ska göra. Måste ändra Färdtjänstiden idag.

Kommentera

Publiceras ej