Varför ska det alltid var krångel med min dator?
När det här meddelandet började dyka upp, trodde jag det var för att den uppdelade hårddisken började bli full på del ett. Men när syster hjälpte mig med att flytta över saker till del två, så fortsatte meddelanden ändå.
När meddelandet dyker upp lägger sig den lilla rutan bakom allt och jag märker inte att den dykt upp. Bara kanske att datorn blivit lite slöare, men jag är inte säker. När jag trycker på växla öppnar den upp startmenyn men inget mer. Efter som jag inte vet när rutan dykt upp är det omöjligt att veta vad det är för program som blivit upptaget.
Började söka på nätet efter svar. Jag är inte ensam av att drabbas av dessa meddelande. En del hade så stora problem att datorn fryser och var sanslöst svåra sedan att starta om. Får vara glad för det lilla.
Det har tydligen blivit något problem i en uppdatering och förslagen om åtgärder var några stycken. Knappt ingen som hade samma svar.
Någon hade skapat ett program som skulle lösa det hela, andra menade på att man skulle göra till en omstart till ett tidigare datum. 
Jag hoppas att Windows senaste uppdatering rättar till det hela. Jag blir så suck när det krånglar hela tiden, säger jag med det-är-fruktansvärt-synd-om-mig-när-datorn-alltid-krånglar-ton.

Kommentera

Publiceras ej