Så var det dags för årets andra resa till Simonstorp.
Den tokiga familjen packade bilen med fika och blommor och drog norr ut i den regniga morgontimman. Tack o lov han vi inte långt innan solen började visa sig och resten av dagen hade vi fantastiskt väder.
Som vi gjort så många andra gånger, stannade vi och fikade i Albacken utanför Mjölby. Här blev det mycket skratt då vi håll på och skickade bilder till varandra på våra mobiler. Även far har nu en smartphone.
Det är många år nu som vi åkt till Simonstorp två gånger om året, för att sätta blommor på Mosters grav. En trevlig tradition. 
Vi tar aldrig samma väg hem som dit. Vi åker runt och tittar och ibland kan det bli ett muséebesök. Vi gillar alla ut och åka. I år besökte vi våra vänner som bor precis runt hörnet från kyrkogården. 
Här bjöds det på god mat, allehanda samtalsämnen och mycket skratt. Alltid lika roligt att träffa Göran och Anita. Hunden Titus alias Jocke, ville också vara med på ett hörn. Talade högljutt om när han tyckte att han fick för lite uppmärksamhet. Jag tog en liten tur med honom för att han skulle få lufta sig lite.
Efter några roliga timmar styrde vi hemåt igen. Vi åkte på gamla smala och vackra vägar. Allt för att undvika att åka på samma vägar hem som dit. Solen strålade och vi hade jätteroligt. En härlig dag tillsammans.
 

Kommentera

Publiceras ej