(null)
Hur klantig får man va?
Skulle med tåget 6.26 mot Stockholm. Syster var snäll och skjutsade in mig i den tidiga morgontimman. 
Jag hade gott om tid innan avgång. Satt först o sydde lite. Vid 6.23, tittade på klockan, ropade de ut att tåget skulle avgå från spår 5. Men jag reagerar inte. Försvann in i min egen lilla värld. 
Plockade fram mobilen efter en stund. Sedan tittar jag ut och ser tåget försvinna i fjärran!!!
Av ren klantighet har jag nu missat tåget!!!!!! Vad göra? Skakig stirrar jag runt på stationen. Inte för att jag hade en tid att passa i Stockholm. Men hallå!!!!!!
Vågar jag planka på nästa? Ibland tittar de inte på biljetterna. Kommer jag att få köpa en dyr ny biljett? Till slut bestämmer jag mig för att köpa en till Linköping för 195kr. Sedan får jag planka. De brukar byta tågvärdar där. Så får jag hålla koll på andra lediga platser. Går alltid att börja köpa en biljett, då får man den lediga platsen innan man ska betala. 
Det är bara att hålla tummarna. Detta tåget kommer in 20 minuter efter det jag skulle åkt med till Stockholm.  Så jag missar inte mycket tid i storstan. 
Men usch vilken dålig start på dagen!!!!!
Tillägg. 
Var ett nervöst vrak fram till Norrköping, sista stoppet innan Stockholm. Tack o lov fanns det platser kvar. Tågvärd kom o kollade biljetter efter ett tag, men då jag inte reagerade när han sa nypåstigna, brydde han sig inte om mig. Puh!!!!
Inte nara jag som har en dålig tågdag. I Mjölby vaknade en karl i min vagn. Hörde inte riktigt var skulle av. Men det var en station innan Mjölby i alla fall. Han rusade av tåget. 

Kommentera

Publiceras ej