Jag älskar våfflor!
 
Det är gott och enkelt att göra. En oslagbar kombination! Man kan äta det med sylt, grädde, glass eller ingenting alls. De är till och med goda kalla med lite smör på. Man kan äta dem på vilken tid på dygnet som helst.
Mumma för våfflor.
Något som också är bra är att det går att fysa in smeten. Bra då jag inte orkar med att äta upp en hel sats och tycker det är bökigt att halvera ingredienserna vid tillagning. Alltid något som man glömmer att halvera.
 
Våfflor
4 st Ägg
 
4 dl Mjölk
4 dl Mjöl
2 tsk bakpulver
4 msk socker
1 tsk salt
 
Blanda mjöl, bakpulver och hälften och mjöken. Tillsätt sedan resten av mjölet, äggen, socker och salt. Värm ett våffeljärn. Har man tur så har man ett med fem hjärtan. Det är så våfflor ska se ut!
Smaklig måltid!

Kommentera

Publiceras ej