Varit ett tag sedan nu men idag var det dags för hundpromenad.
Åkte till Nortorpsvägen med Elin. Vill inte gå på vägen med alla lastbilar som kör fram och tillbaka till Farstorps Elstation just nu.
Solen sken och Eddie for iväg som ett skott så fort jag släppte ur honom ur bilen.
Det fläktade inte mycket inne skogen så så fort Eddie hittade vatten hoppade han i eller lapade i sig i massor. Kanske var det varma vädret eller att vi inte varit ute på  ett tag som gjorde att Eddie var lite stirrig. Han brukar springa iväg som skållat troll och komma tillbaka lite då och då för att kolla var jag är. Men idag sprang han bara kortare sträckor innan han vände sig om för att titta efter var jag var. Kanske var det de höga skramlande ljuden från lastbilarna som störde honom. De hörs hela tiden.
Vi stannade till hos mamma som var irriterad på Tuffe, som var på besök. Han hade hoppat i dyigt dike när mamma tagit en kortare promenad med honom. Trots att hon duschat honom tre gånger var han fortfarande mer brun än vit i pälsen.
Tack o lov kom ingen lastbil när vi korsade vägen.
Så mycket lastbilar har det inte kört sedan i höstas. Nu kommer de två och tre i stöten med jämna mellanrum. De skramlar något förfärligt. Ingen lugn och ro här inte.

Kommentera

Publiceras ej