Vilken plåga! Min badkrämen från Victoria's Secrets är nästan helt slut. Hur ska jag klara mig utan? Vad ska bada i?
Hudcream har jag så det räcker och blir över. Köpte på mig så mycket 2008 och 2009 att den kommer räcka till början på nästa år.
Egentligen har jag större problem än att badkrämen är slut. Största problemet är inte att Victoria's Secrets har ändrat konceptet. Secret Garden som  jag köpt i alla år finns inte längre. Numera kallas det VS Fantasies och har en hel drös nya dofter. Päron som jag alltid använt är numera struken ur sortimentet. Den enda doft som jag vet att jag tål och som är kvar är Pure Seduction, om de nu inte har ändrat om doften. Hoppas verkligen inte det för jag blir galen om jag får på mig en doft jag inte klarar. Vill liksom riva av mig skinnet. Detta vet jag inte om förrän jag haft på mig hudkrämen en stund. En doft kan lukta gott i burken men inte när jag väl smörjt in mig i den.
Så et är inte lätt att hitta ny doft.
Tyckte Champagne och Jordgubbar luktade kanongott ända tills jag haft på mig krämen en timme eller så. Bort, bort, TA BORT DOFTEN!!!!!!!!
Victoria hur kunde du göra så här mot mig?!!!!!

1 kommentarer

Sara

31 Jan 2012 00:16

nått du kan göra är ju att du går till affären (när du är här) smörjer dig med en eller två olika och går runt lite på stan och sen köper om de passar :)

Kommentera

Publiceras ej